Karin Myrenberg kom hem till mig, snälla!

Det händer att jag ser serien Nytt läge och jag måste bara säga en sak, den där Tom Bertling Kommer inte över tröskeln hemma hos oss. Jag förstår mig inte alls på hans idée om att inte lyssna på dom som ska bo i huset å hans inredningssmak är verkligen inget för mig. Kom igen Tom svart porslinspanter, du måste skämta!? Däremot skulle jag gladeligen öppna mitt hem för Karin. Inte bara verkar hon va en störtskön människa utan honlyckas kombinera nytänk, inredning till ett hem som jag skulle vilja bo i. Hon går inte upp så mycket i att hon är inredare så hon glömmer att det är faktiskt en familj som ska leva i det där hemmet sen, hejja Karin. I förra avsnittet inredde hon till en familj med 2 barn, sonen hade de nyss adopterat och kommit hem med och nu hade de köpt hus. Sonens asiatiska bakgrund fick sätta tonen för inredningen och det blev ett vackert hem. Smakfullt som vanligt. Snälla Karin kom hem till mig å slår ner lite väggar och gör det fint.Nytt läge

   Utmanad

Jag har blivit utmanad av Lace up Så här går utmaningen till,


Regler:
Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

okej då försöker vi oss på det här då :-)

1. Jag är en riktigt idéespruta, kommer på massor men är dålig att genomföra dom.

2. Jag blir alldeles lyrisk och kär när jag ser ikeas system för förvaring, var sak har sin plats system är så härligt. Jag älskar ordning och sortering. Gärna utförliga indelningar i pärmar och lådor med etiketter. Jag njuter av skafferier med allt innehåll i vackra glasburkar. överskådligt och prydligt.

3. Som jag nämde på punkt 2, jag älskar att sortera upp, märka upp och ordna upp..tyvärr är jag i längden ingen ordningsmänniska så jag får snart sortera upp allt igen.

4. Jag skulle vilja  ha en en stor orm i ett terrarium och har varit väldigt nära i att investera i en kungspyton..ormar i naturen däremot skrämmer livet ur mig. Bara jag tror att jag sett en orm i skogen blir jag svettig.

5. Coca cola is my drug of choice... vilket jag finner lite pinsamt men jag älskar verkligen cola.

6. jag dricker mycket sällan alkohol, sist var för 3 år sedan...

7. Jag har 7 syskon, jag är äldst.


Nu till att utmanandet... hmm. Jag bryter den regeln  för jag vet inte riktigt vilka jag ska utmana. Jag återkommer med utmanandet  om jag hittar någon att utmana!


   Enkelt julpysselI väntan på årets pyssel så kan jag bjuda er på förra årets pyssel. Dessa strutar är så enkla att göra och går snabbt. Man kan ju fylla dem med godis och hänga i granen. i mitt hus funkar det dock inte med godisstrutar i granen i år tyvärr, en liten 1½ åring kommer nog länsa dem är jag rädd :-D Kanske gör jag några iallafall, det är ju en liten söt gåbort present.

   Evighetsprojektet...

   Restaurangen är öppen!

När man har en 1½åring hemma hela dagarna så måste han såklart underhållas lite så då och då passar jag på att hitta på små pyssel. Ibland bakar vi, ibland målar vi och  ibland gör vi något annat litet pyssel .Den här dagen var det dax att ge våra små fågelvänner något att äta nu när kylan smyger sig på. Vi tillverkade mesklockor, det är när man fyller en kruka med kokosfett, frön, brödsmulor eller vad man nu råkar ha liggande här hemma. Sedan hänger man ut den upp och ner. En liten varning är på sin plats för det är hemskt kladdigt att göra. Vi tillverkade oxå kokosfettkakor ur sonens sandkaksformar.RSS 2.0