Är detta kirskål??

image9

image10

Jag har fulla trädgården :-(  om detta nu är kirskål så har jag hört att man iaf kan äta det. Någon som vet hur man gör när man äter/tillagar den??

   Vår i min trädgård...


image8

   Ni får ursäkta...

Ja min nya blogg ser för trist ut jag vet! Jag ska ta mig tid att fixa till den så den blir lite mer lockande men att sitta med en massa HTML koder är nått som måste göras när sonen sover annars blir det kaos :-). Men tillsvidare så ber jag så mycket om ursäkt.

540104-5

   Vad är det som tittar upp??

Det är första våren med hus och det tittar upp blommor lite här och där ute på tomten.Men vad är allt för någonting? Någon som kan berätta för mig vad detta är? vi har dom lite överallt.


540104-3


   presentation

Det här är bloggen om en glad familj som består av mamma (mig), pappa E, sonen lilla L 1 år, en bebbe i magen beräknad aug 08 och en vild jack russel som heter Rambo. Tillsammans flydde vi en av göteborgs förorter och har nyss köpt ett litet grönt hus på landet. Här kändes det som rätt  plats att försöka uppfostra små vilda barn i den anda vi tycker är viktig. När vi blev med hus blev vi oxå med en nedgången trädgård som vi nu försöker få ordning på i små små steg.  Här far pappa E runt när han inte jobbar och klipper gräs och bygger staket och här påtar jag med min stora gravidmage i rabatterna.

Vi är familjen där varje vuxen har en laptop men ingen har en tv. Tvn åkte ut när vi flyttade till huset, vi kände det åt en massa tid men gav oss så lite. Min son vet alltså inte vad bollibompa är. Ingen av oss har saknat tvn och troligen dröjer det innan en ny tv flyttar in igen. Här hemma slängs det mycket lite engångsblöjor men hänger alltid tygblöjor på tork redo att användas. Vi är familjen i gränslandet mellan köphysteri, ha begär och viljan att vara lite ekosmarta.

Vi gillar inredning och tycker känslan i hemmet är viktig och lär oss på vägen hur man renoverar med gott resultat. Nu har vi ett helt hus att sätta prägel på och försöker hinna med mellan matning och nattning av barn. Här kan ni följa livet i det lilla gröna huset och dess trädgård. Den glada lite impulsiva familjen har nyss blivit med hus och resan har bara börjat.

Violer på min trappa

RSS 2.0