bugaboo´s syskonvagn

Nu har den kommit. Vagnen som bugaboo fantaster har väntat på. Syskonvagnen från bugaboo. Vi kommer inte köpa den då våra grabbar är stora nu men jag gillar absolut tanken på en vagn där barnen kan sitta intill varandra men som man ändå kan använda som singelvagn däremellan. Hittills så har man fått välja antingen en traditionell syskonvagn där barnen sitter intill varandra. Kan agera och samspela men då får man också en vagn stor som ett rymdskepp.  Vill man ha en smidig vagn har man kanske valt ”phil and teds” men då sitter barnen bakom varandra å kanske inte så barnvänligt egentligen. Men nu är den alltså här vagnen som man kan förvandla från en 74 cm bred syskonvagn till en 60 cm bred singelvagn. Bugaboo donkey.

  eller
Phil and ted                           kanske easy walker              eller den ny bugaboo donkey


   Längtan

Såhär efter jul och nyår så drabbas jag nästan varje år av en hopplös längtan efter vår. Jag älskar julen å njuter verkligen av den men bara en kort tid. Kort och intensiv. Jag brukar vara rätt kvick med att städa ut julen å tankarna går redan till våren fast snön ligger tung ute. Jag har redan burit ut julgranen och kvar är bara lite pynt här och var. Jag har börjat köpa hem nya blommor till fönsterna och längtar efter att få omge mig med grönska. Det är långt kvar tills det är dax att stoppa fingrarna i jorden igen och sätta de första fröna men jag längtar redan. Nu är en tid för att drömma om vad jag vill göra i trädgården i år. Nu är frökatalogernas tid  för mig. Ni andra kanske väntar några månader till :-) det är nog klokt för väntan på våren blir låång när man som jag börjar i januari. :-)
   Målarbilder

Idag vill jag tipsa om en sida med väldigt vackra målarbilder. Den heter Nicoles free coloring pages där finns mycket vackra bilder för lite större barn och även för vuxna.


bilder är från nicoles free coloring pages.


RSS 2.0