Vackra hus på hemnet!

Fast vi rätt nyligen har köpt vårt hus och inte har några planer på att flytta sitter jag och kollar på hemnet ibland. Nu mera som inspiration. Det kan ligga riktigt vackra eller speciella hus där .

Som den här villan från 1892. 
Stämsviksvägen 19, Bålsta
Boarea: 
184 kvm, biarea 14 kvm
Rum: 
6 rum, varav 3 sovrum.
Tomt: 
3 933 kvm (friköpt)
Pris: 
3 850 000 kr/utgångspris

Jag gillar ljuset i det här huset och jag tycker det har personlighet och charm.   Hjälp för att planera veckans mat!

Vi försöker veckohandla för att både spara tid och pengar. Det är ganska skönt att bara kunna titta på matlistan och se vad vi ska äta den dagen och veta att vi har allt hemma för att laga det. Sånt gjorde jag aldrig innan barnen men nu känns det bra och tidssparande. Föräldrasidan growing people har en bra veckomatsedel som jag brukar använda mig av blandannat. Jag tänkte jag skulle tipsa om den här i bloggen ifall det är någon av er som läser här som känner behov av en veckomatsedel. Här är det VECKOMATSEDEL PÅ PDF. Bara att skriva ut och sätta igång att planera.


En del av vår sista skörd i höstas.


   Bloggtips i juletider...

För er som känner att julstämningen ännu inte infunnit sej vill jag ge er det här bloggtipset. Bloggen heter Fyra Årstider- mitt liv på landet, bakom bloggen står Anne-Charlotte (Lotta). Kolla in bloggen, njuta av vackra bilder, inspireras och känns julstämningen. Klicka på bilden nedan så hoppar ni vidare till fyra årstider.


Bild från bloggen fyra årstider- mitt liv på landet.
   Juletider...

 Julen är här och jag hoppas ni alla får en underbar jul och ett härligt nytt år. Vi kommer fira jul hemma hos oss. Det är skönt att inte behöva åka runt med barnen. I morgon ska granen inhandlas... haha ja för släkten i norrland kan jag berätta att här nere går vi inte bara ut och hugger en gran utan får åka till torget och köpa en :-D Men förra året hade vi en otroligt vacker gran så förhoppningsvis hittar vi en lika vacker i år. Julgodiset är gjort det mesta (en del uppätet redan ;-) ) som det ska vara med andra ord. I morgon är mannen min ledig så då ska det julfixas det sista så sen ska vi bara njuta av julen.
Här är en bild på familjens minsta Nisse, han är 1 år. Lite snorig och med munnen full av julgodis. I famnen har han en tygNisse av märket Maileg. Tygtomtar passar väldigt bra när man har en vild 1 åring i huset. Flera porslintomtar har redan fått sätta livet till.
Härlig jul på er alla


RSS 2.0