På min önskelista...

Jag dricker inte kaffe men är en tedrickare av stora mått. Nu när jag kurar ihop mig inne framför brasan efter att ha varit ute i regn och rusk går det åt åtskilliga koppar. På min önskelista står Kusmi tea inte bara för innehållets skull utan främst för den fina burken. Vad tycker ni? är de inte härliga? Vårt kök är mycket  vitt och jag tycker dessa färgglada karameller skulle göra sig så fint där. Jag älskar när man kan blanda nytta med nöje :-D Inredning med funktion. En vacker burk med ett gott innehåll, kan det bli bättre i ett kök? 


   Dagens blogg tips, Tusen idéer och en fröken!

Jag måste bara tipsa er om en härlig blogg med underbara bilder. Den finns med på min "bloggrunda" som jag tar så ofta jag hinner och får mig en stor dos inspiration.  Bloggen heter Tusen idéer och en fröken.

kollage av lilla gröna huset, foton Tusen idéer och en fröken.

   Ja ni har kommit till lilla gröna huset!


Bloggen har fått sig en ny design hoppas ni tycker om den.

 
   Hello pumpkin!

Snart är det alla helgona, det innebär kanske att du åker till kyrkogården och tänder ett ljus på en grav för någon när och kär som du saknar eller tänker på. Jag har ingen släkt här nere men tycker det är så fint att åka till kyrkogården och tända ett ljus så vi brukar tända på en släktgrav på min killes sida.

Jag är ju barnsligt förtjust i att pyssla och festligheter med ett tema så därför har jag tagit till mig Halloween. Här hemma har vi idag har jag och älsta sonen ägnat oss åt att karva pumpor. Det är härligt med barn så mamma har en ursäkt att klippa ut papperspöken och karva läskiga pumpor. ;-) Detta är våra mästerverk :-D

   Bloggtips!Idag  vill jag tipsa om den här bloggen! Den heter Systerruffas inredningsblogg!
Jag verkligen gillar hennes ruffa vita stil! En stor inspirationskälla för mig i inredandet av vårt hus!


   vill du vara med och tävla om en kudde??Hos "tusen idéer och en fröken" kan du till och med den 19 okt lägga en kommentar och därmed får du vara med i utlottningen av denna kudde! Fin va!!!

   Bitar ur vårt hem...
Det är inte så roligt att bjuda på hela bilder från vårt hem eftersom vi inte kommit så långt i renoveringsprocessen ännu. Jag bjuder på små smakbitar tills vidare..
Fågelholken är ett loppisfynd som jag målade om, vit såklart :-) den ska få sin plats i pojkarnas rum sen tänkte jag. Kanske hittar jag en liten fågel att bo i holken.
WC -skylten knåpade jag ihop här hemma en kväll, den är gjort av en gammal grånad planka från vårt gamla staket.
Organic vegetables-skylten är en nyproduktion inköpt på en antikbutik. Den kommer från USA.
De kitschiga flugsvamparna som står på hyllan med kokböcker i köket ska sedan få sin plats i pojkarnasrum när det är klart.
Rivjärnet är ett av mina traderafynd och är nu en ljuslykta som lyser upp med ett värmeljus i mitt kök om kvällarna.


   Photoshop och höstkänslor...

Efter att ha varit utan photoshop en tid så har jag äntligen photoshop på datorn igen. Det tar alltid tid när man slår sig ner framför photoshop men det är roligt oxå. Nu kan jag göra enkla små bildkollage till bloggen igen. Min blogg ser så tråkig ut utan dem tycker jag. Men nu är klockan mycket och det är dax att krypa ner i säng tillsammans med mina grabbar som alla ligger å sover gott vid det här laget. Jag bjuder på vad höst är för mig... vi ses snart igen.


RSS 2.0