bloggtips

Idag vill jag tipsa om bloggen gotlandsliv. En jätte fin blogg om inredning, familjeliv och att leva med cancer i familjen. Kliv in där och inspireras! Det här är en blogg full av glädje, hopp och inspiration.

Gotlandsliv

   Julkänslor i koppen

Det här är mitt favorit te såhär i vintertider. Det är ett kryddigt tea som luktar pepparkaka. Riktigt värmande och hälsosamt alernativ. Så det var mitt te tips det. Yogi tea cinnamon spice!
Nu ska jag återgå till mitt kola kokande. Just nu puttrar pepparkakskolan på spisen. Chokladkolan och gräddkolan står på kylning. Hoppas ni har det mysigt och inte allt för stressigt såhär före jul. Ta er tid att sätta er med en kopp te å fundera över året som gått.


   det går undan...

4 advent redan hur gick det till?? Idag är det julgodis dag. Dax att fylla på burkarna.


   Till tomten

Om det är någon som inte har kunnit skicka sin önskelista till tomten så kommer en lista här. Bara att skriva ut och fylla i.

Du hittar den här


   sångkort med svenska julsånger

Jag jobbar som förskollärare och är småbarns förälder så det sjung en hel del barnsånger här hemma. På mitt jobb (och även till viss del hemma) så använder jag sångkort. Det är kort i behändig storlek där sångtexterna står. På jobbet använder jag dom vid samling, i skogen, vid matbordet ja överallt där det kan vara bra att kunna trolla fram lite sångkort. Barnen tycker om att själva kunna välja sånger.  Jag brukar klippa ut korten och klistra dem på färgglattt papper så tränar man färgerna också samtidigt som man väljer sång. Skriv ut korten på styvare papper eller laminera dom för extra hållbarhet. Det här är svenska julsånger.

För att ladda ner korten klicka här
RSS 2.0