jag byter blogg, följ med...

Efter flera års bloggande på blogg.se så packar jag nu mina väskor och flyttar HIT häng med mig är ni så snälla. Jag upplever själv att det är en mer användarvänlig bloggform. Hoppas ni kommer tycka det också. Så från och med i dag är alltså min adress http://lillagronahuset.blogspot.com

Vi ses

   bloggtips: fastnat i vardagsmats träsket...korv igen??

Idag ska jag tipsa om en blogg som drivs av min kompis Sofia. Hon är en sån där människa som man bara älskar att bli bjuden på mat hos för det är alltid otroligt gott.  Förut att hon har som yrke att fixa läckra rätter så är hon också mamma till en söt liten tös. Här är beviset för att man inte behöver äta korv å makaroner i en hel evighet bara för att man fått barn. Här är bloggen som skakar liv i den tradiga vardagsmaten och sätter lite guldkant på tillvaron.  Klicka på bilden för att hoppa till Sofias blogg.


   Spindelmannen i mitt hus

Idag har jag spindelmannen 1 och 2 på besök. Mina små grabbar är som piff och puff. Leker alltid ihop, hittar man den ena av dom vet man att den andra är i närheten. Kanske är det för att de är rätt nära varandra i ålder (1 år 4 mån) som de leker så bra ihop.


RSS 2.0