Tillbaka efter påsken

Nu är vi hemma igen efter en resa till Jämtland där jag hälsat på släkt och vänner. Det var många vi skulle hinna med att hälsa på och det är inte alltid så enkelt att hinna med. Det blir mycket åka bil men vi hann också med att bara njuta av den jämtländska vårvintern. Sitta på ett renskinn på sjön och pimpla fisk. Den jämtländska vårvinter visade upp sin mest underbara sida och bjöd på sol alla dagarna vi var där. Barnen var glada över att få träffa sin Momma (mormor) och vi hann med att ta ett generationskort med gammelmorfar  eller Oldefar som vi säger eftersom min morfar bor i Norge.

Det var lite trist att lämna jämtland och släkt och vänner där och det var en lång bilresa hem men när vi kom hem så blommad krokusen ute på gräsmattan. Våren är här!
Idag har vi varit ute hela dagen och barnen har lekt i sandlådan och farit runt som busungar på tomten. Det märks att det är vårkänslor i dom små benen. Efter mycket spring och bus så gick vi ner till kiosken och köpte glass. Jag njuter verkligen av solen, rena energi bomben.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0